Jeg er gift med Niels Hvid, som også har uddannet mig til ballonpilot.

Jeg fik min første ballontur i 2010 af Henrik Jørgesen, men fandt ikke på daværende tidspunkt ballonflyvning som et interesseområde. Interessen kom først i 2013, da Niels og Anders manglede en hjælpende hånd til DM, at jeg så hvad man virkelig kan med ballonflyvning.

Jeg begyndte på at læse teori i 2014 og efter mange lange timer og en dedikeret indsats fik jeg mit certifikat i sensommeren 2015.

Da jeg fik mit certifikat i hånden, var dette ikke nok, jeg ville ligesom alle piloter andre også deltage til mesterskaber. Min første intention var at deltage til Junior VM i 2016 i Litauen (det kræver minimum 50 flyvetimer efter endt skolingsforløb at kunne deltage), men da jeg fandt ud af at Verdensmesterskaber for kvinder lå kun 80 km væk og foregik ugen efter Junior VM, samt foregik i Litauen, så fik jeg blod på tanden.
Jeg fløj som ingen andre har gjort før i løbet af 2015 og 2016, og opnåede 52 flyvetimer på godt og vel 9 måneder. Jeg deltog i begge stævner og fik en oplevelse som aldrig før. Stævnerne, området og de deltagende piloter gav mig så meget, at det bestemt ikke er sidste gang jeg deltager. Jeg har sidenhen deltaget ved hhv. Junior VM og Womens Worlds flere gange.

I julen 2016 fik jeg lang tids søgen min helt egen ballon, OY-NOM. Ballonen er en 1-persons ballon. Den er lille og let og den har jeg både stor glæde og sjov med. Tiden går stærkt og jeg er spændt på at se hvad der kommer til at ske både med min udvikling som pilot, men også med hele ballonfamilien, som jeg er blevet en del af.

I 2018 fik jeg så en helt ny Kubicek hopper, OY-NON. Den er i letvægtsstof og er nu min foretrukne ballon. Jeg har selv designet den og jeg nyder Danmark fra oven i den.