nohOY-NOH er Niels' første ballon og er ikke sponsoreret, men købt af Niels selv. Ballonen er en Kubicek ballon, som Niels er forhandler af og har nummer 1168. Ballonen er fra 2015 og kom på register samme år.

Hylsteret er en BB22XR, som er en af Kubiceks mest avancerede racer balloner, særligt designet til konkurrence. Det har mange avancerede features, som gør det meget mere anvendeligt end et normalt hylster.

Ballonen er lavet af polyester og er kun den 2. ballon lavet af dette stof herhjemme. Ballonen viser allerede en ekstremt god brændstoføkonomi og ballonen kan tage 3 personer ud over piloten selv. Ballonen holder ekstremt godt på varmen og bliver let ved meget lave temperaturer, hvilket gør det muligt at flyve i varmere temperaturer end andre hylstre.

Brænderen er special lavet pga. de mange elever som bliver fløjet i den. Den kan justeres 15 cm. op og ned, så både Niels og højdemæssigt mindre elever kan flyve den på betryggende vis. Ydermere er brænderen en af markedets kraftigste og kan justeres på mange måder.

Nedenstående data er for OY-NOH i flyveklar tilstand.


Hylster: OY-NOH
Volumen: 78.234 cu. ft ( 2.200 m3)
Vægt: 120 kg. (heraf 25 kg logo, skrift og features)
   
Kurv, tom: 90 kg
Kurv TOR(TakeOffReady): 257,84 kg
Gasflaske pr. stk. 47,4 kg
OY-NOH totalvægt (med gas): 447,44 kg
Maksimal vægt: 780,00 kg
Maksimal nyttelast: 332,56 kg