DM 2011 er  nu overstået. Vejret viste sig desværre fra sin dårlige side af, med masser af vind og regn. Jeg deltog i år på DONG Energys ballonhold og vi fik rigtig hygget os hele ugen, da vejret kun blev til flyvning fredag aften og lørdag morgen. DM 2011 endte således på 2 flyvninger og kun 4 tasks. Dette er trist, da tilfældighederne stadig råder for meget på scoringslisten og ingen rigtig er begyndt at stikke fra de andre.

 

DM 2011 var også specielt for mig, i det det er første gang jeg har været så dybt engageret i det organisatoriske bagved stævnet. Som formand for DBu SU var der mange ting og spørgsmål som skulle afklares og ordnes gennemt stævnet i tæt koordination med arrangører og stævneledelse. Det har været en stor mundfuld og noget jeg bestemt er vokset ved.

 

Jeg vil se tilbage på dette DM som endnu en gang øv vejr, men med fantastisk sammenhold og kammeratskab på holdet og alle holdene imellem og en stor oplevelse rent organisatorisk.

 

Jeg glæder mig meget til DM 2012, hvor jeg planlægger at deltage som konkurrencepilot for første gang. Lad os krydse fingre for det.

 

/Niels