Dette års sidste store stævne var VM i Battle Creek, Michigan, USA. Dette er et stævne jeg havde set meget frem til, da det netop foregik i Balloon Valley i USA. Glæden var da også stor ved gensynet med USA og deres fantastisk flyveforhold. Forholdene var så fantastiske, at man kunne flyve morgen og aften stort hver dag. Dette stævne endte derfor også med at blive det til dato hårdeste stævne for mig og hele DONG Energy holdet med i alt 10 flyvninger og 30 task. Det er mere end de sidste mange års EM flyvninger og tasks tilsammen!

At der derudover var omkring 16 grader om morgenen og 34 om aftenen, gjorde det overhovedet ikke nemmere. På trods af de utroligt mange udfordringer med lånt udstyr, grej der ikke passede sammen, et hårdt program og alle mulige andre problemer, så overskyggede den enorme venlighed fra befolkningen, det gode vejr og det smukke landskab alt. Efter en lang og hård uge, hvor der var brændt propangas af for over 200.000 $ eller over 92 ton, kunne vi få en god 38. plads med hjem. Vi viste igen rigtig gode takter og lå på en samlet 15. plads indtil få flyvninger før stævnet lukkede. De sidste mange års konstante fremgang holder stadig ved og det gør kun de næste mange år mere spændende.

Jeg har samlet et udvalg af billeder i vores galleri. Hvis du gerne vil læse beretninger fra hver enkelt flyvning, så tag et kig på www.mundtballoons.dk.

 

/Niels